fbpx

Domplein Comedy

Lach de billen uit je broek in het hart van 030. Te zien op pas benoemd UNESCO Werelderfgoed aan het Domplein. In deze "open-mic night" zie comedians variërend van plat tot diepzinnig, en van gortdroog tot hilarisch. Met als host niemand minder dan beroepscomediant Thjum Arts, finalist van het legendarische 'Leidsche Cabaretfestival 2020' en winnaar van het 'Amsterdam Studenten Festival 2018'.


Wat kan je verwachten?
Zes comedians passeren de revue. Zoals gastheer Thjum, die zijn filosofische blik werpt over de herkenbare situaties die we allemaal meemaken. In schril contrast tot Rami Nima: overdag een juridisch fiscalist en een absurdist onder de spots. Of Oscar Smit, die met zijn hoge grapdichtheid het publiek bevredigt naar een collectieve climax. Ook mag je lachen om de gepijnigde feminist Gillian Graven, die met haar zure tong ieder mannenhart door schuld wil verkrampen. Nee, grapje. Met elke droge grap tart deze Nederlands-Schotse comédienne het stereotype feminist. 

Wie ga je nog meer zien? Dát blijft een verrassing. Kom en beleef deze diverse club comedians met één doel: jou een avond lang laten lachen.   

Datum: Zaterdag 2 oktober
Aanvang: 20:30 (bar open 20:00)
Ticketprijs: 13,50
Adres: Domplein 4, Utrecht – Theaterzaal
(het tonen van een geldig coronatoegangsbewijs is verplicht)

 

Wil je meer weten?

Neem met ons contact op via
info@cafedudome.nl
06 43807822