fbpx

Domplein Comedy

Lach je billen uit je broek in 't hart van 030. Pal boven UNESCO Werelderfgoed aan het Domplein. In deze open-mic variëren de comedians van plat tot diep en van gortdroog tot hilarisch. De host is niemand minder dan dé cabaretier van Utrecht Thjum Arts. Thjum was finalist van het legendarische 'Leidsche Cabaretfestival 2020' en winnaar van het 'Amsterdam Studenten Festival 2018'.


Wat kan je verwachten?
Zes comedians passeren de revue zoals gastheer Thjum, die zijn filosofische blik werpt op herkenbare situaties die we allemaal meemaken. In schril contrast tot Rami Nima: overdag een juridisch fiscalist en een absurdist onder de spot. Of Oscar Smit, die met zijn hoge grapdichtheid het publiek bevredigt naar een collectieve climax. Ook mag je lachen om de gepijnigde feminist Gillian Graven, die met haar zure tong ieder mannenhart met schuld verkrampt. Nee, grapje. Met elke droge grap tart deze Nederlands-Schotse comédienne het stereotype feminist. 

Wie ga je nog meer zien? Dát blijft een verrassing. Kom en beleef deze diverse club comedians met één doel: jou een hele avond  lang laten lachen.   

Datum: Zaterdag 2 oktober
Aanvang: 20:30 (bar open 20:00)
Ticketprijs: 13,50
Adres: Domplein 4, Utrecht – Theaterzaal
(toegang o.b.v. geldig coronatoegangsbewijs)

 

Wil je meer weten?

Neem met ons contact op via
info@cafedudome.nl
06 43807822